CenterHotel Skjaldbreid
Laugavegi 16
Over 130,000 hotels worldwide
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-697-3791
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
CenterHotel Skjaldbreid is a delightful hotel situated right on Reykjavik’s main shopping street: Laugavegur - an ideal location for those visiting the Icelandic capital on business or for leisure.

All 33 warmly furnished rooms are ensuite, have satellite TV, a phone and access to high-speed Wi-Fi internet. On the third floor of the hotel is a splendid atrium where guests are free to enjoy a cup of tea or coffee during the day, or a modest breakfast before setting off to explore the delights of this vibrant and exciting city.

Adjacent to CenterHotel Skjaldbreid is the Vegamot Bistro and Bar; a convenient little spot to dine, or have a relaxing drink before returning to the hotel for a comfortable night’s sleep. The staff are incredibly friendly and intent on providing their guests with the top-quality hospitality that Iceland is famous for.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Reykjavik, Iceland (RKV-Reykjavik Domestic) - 1.04 mi
  • Reykjavik, Iceland (KEF-Keflavik Intl.) - 23.37 mi
  Museot
  • National Museum of Iceland - 0.60 mi
  • Reykjavik Art Museum: Kjarvalsstadir - 0.75 mi